Setmanari d'informació local - 138 anys

Les escoles públiques demanen una brigada pel manteniment dels centres

Els directors diuen que els darrers mesos han notat desatenció de la Vila

El CEIP Es Fossaret és un dels afectats per la manca de reparacions a les instal·lacions. | Lluc Garcia

Els directors de les escoles públiques de Sóller demanen a l’Ajuntament una brigada que s’encarregui del manteniment dels centres. El CEIP Ses Marjades, Es Puig, Pere Cerdà i Es Fossaret han remès una carta al batle, Carlos Simarro, sol·licitant la creació d’una «Brigada Escolar, integrada per un o dos membres, amb la finalitat que operi exclussivament als centres baix les ordres de la regidoria d’Educació».


Tot i que reconeixen que l’Ajuntament ha fet un esforç durant tot l’any per ajudar a les escoles a fer front en la situació de la pandèmia, asseguren que «en els darrers mesos han notat una desatenció per part del Consistori pel que fa al manteniment», i recorden que és responsabilitat seva.


Afegeixen que han tramès a la Regidoria «algunes de les reparacions fins i tot considerades perilloses de cara a la salut i integritat física d’alumnes i mestres, la majoria de les quals no han estat resoltes». Davant aquesta situació, manifesten la seva inquietud però argumenten que no desconfien en absolut «del bon fer i de la implicació de la regidoria d’Educació», que els ha comunicat en diverses ocasions que la brigrada municipal «no dona abast amb totes les feines».


Per això confien que l’Ajuntament atengui la seva demanda i per al proper curs «poguem comptar amb aquest grup de feina encarregat del manteniment diari». En cas que això no fos possible, els directors del centres educatius demanen que «s’assigni un membre de la brigada municipal un dia per setmana d’assistència a les escoles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.