Setmanari d'informació local - 138 anys

La pandèmia fa davallar un 23,8 % el valor de l’habitatge

47079

L’arribada de la Covid ha capgirat l’escenari immobiliari solleric. Segons un informe elaborat per la taxadora Tinsa, el valor de l’habitatge ha caigut un 23,8% en el darrer any i, Sóller s’ha convertit en el segon municipi espanyol en què més han davallat els preus de l’habitatge.
Tal com indica aquest estudi, dos terços dels municipis de costa, entre els quals es troba Sóller, varen reduir el preu mitjà de l’habitatge en el primer any de pandèmia. Són trenta els municipis que han enregistrat aquesta tendència a la baixa, mentre que altres pobles de Mallorca, tal com Capdepera i Manacor han incrementat el seu valor mitjà de l’habitatge, segons l’estudi.

Immobiliàries
Diverses immobiliàries de Sóller expliquen que no tenen aquesta sensació, encara que asseguren que ara els venedors negocien més els preus. Tot i això, expliquen que és cert que els preus han davallat lleugerament, ja que havien pujat a xifres insostenibles. Les empreses de compravenda d’habitatges solleriques asseguren que el paradigma ha canviat i que ara els béns que més es venen són els més cars, mentre que els barats no tenen tanta sortida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.