Setmanari d'informació local - 138 anys

El jurat del I Concurs Cuina amb Gamba suma cinc estrelles Michelin

47091
SOLLER - GASTRONOMIA - La Gamba de Sóller ya tiene su concurso internacional. Primer Concurso Internacional de Cocina de la Gamba de Sóller. | Aina Borràs

Avui s'ha donat a conèixer la composició del jurat del I Concurs Internacional de Cuina amb Gamba que se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre a Sóller. Maca de Castro i Josef Sauerschell, dos xefs mallorquins de renom amb una estrella Michellin cadascun, formaran part d'aquest tribunal juntament amb la presidenta de l'Acadèmia de Gastronomia Española (RAG), Lourdes Plana; el cuiner valencià amb dues estrelles Michellín, Ricard Camarena i el l'assessor hosteler, Kristian Lutaud.

La primera edició d'aquest certamen es dirigeix a professionals en actiu i la inscripció, que és gratuïta, pot realitzar-se fins al 20 d'agost a través de la pàgina web www.gambadesoller.es. Les bases estableixen dos premis amb dotació econòmica, per una banda 1.500 euros per al guanyador, mentre que per al segon classificat el premi serà de 500 euros.

La regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de Sóller promou aquest concurs, organitzat per l'empresa de gestió cultural Tres Cultura i el xef de Can Boqueta, Kiko Martorell, que s'encarrega de l'assessoria i logística culinàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.