Setmanari d'informació local - 138 anys

Lila Benabarre i Joan Navarro guanyen la Cursa Popular Ciutat de Sóller

Geray Mota i Marina March primers a la Minicursa en matí calorós iamb més de 300 atletes

Avui diumenge, i després de la suspensió de l'any passat per la Covid, ha tornat la Cursa Popular Ciutat de Sóller celebrant la seva XLI edició, en un matí prou calorós, que no ha impedit reunir a més de 300 atletes entre cursa i Minicursa i la d'Iniciació. El veterà atleta Xisco Fiol fou l'encarregat de donar la sortida als participants.

El solleric Joan Navarro, ha inscrit el seu nom com a guanyador d'una cursa que ja havia guanyat el 201, tot i que es va haver d'aplicar a fons per imposar-se amb un temps de 29'22'', tres segons més que el segon classificat Guillem Simonet (Amistat), completant el podi Joan Marín amb 29'30''.

En fèmines també victòria sollerica amb el primer llioc de Lila Benabarre (CMES) amb 37'41'' acabant en el 74 lloc de la general. Completaren el podi Leonor Font i la també sollerica Victòria Albelda (CMES).

Pel que fa a la minicursa, victòria per Geray Mota amb 3'04'' i en fèmines de la sollerica Marina March amb 3'31''.

Esmentar que a la Cursa es feren tres sortides i que el lliurament de trofeus es feu mentre entraven atletes per evitar l'aglomeració de gent i seguint la normativa sanitària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.