Setmanari d'informació local - 138 anys

Bernat Alemany serà el vicepresident del Consell Escolar

El conseller d'Educació, Martí March, l'ha proposat pel nomenament

PALMA - ENTREVISTA A BERNAT ALEMANY, PRESIDENTE DE ESCOLA CATOLICA. | T. AYUGA

El Consell de Govern ha aprovat avui els nomenaments de Josefa Costa Tur i Bernat Josep Alemany Ramis com a presidenta i vicepresident, respectivament, del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB). Alemany és actualment el director del col·legi concertat solleric Sagrats Cors.

El conseller d'Educació, Martí March, l'ha proposat pel nomenament per la seva trajectòria professional. Bernat Alemany va ser professor de religió a distints centres de 1994 a 1998. El 2005 es convertí en director del Secretariat de Col·legis dels centres educatius Joaquim Rosselló (dels Missioners dels Sagrats Cors). De 2009 a 2017 va ser president d’Escola Catòlica de les Illes Balears i membre de la Junta Directiva Nacional d’Escoles Catòliques.

A la vegada, va ser conseller en el Consell Escolar de les Illes Balears i en el Consell Escolar de Mallorca, a més de membre del Consell Social de la Llengua Catalana. De 2010 a 2017 va formar part de les plataformes pel pacte educatiu a les Balears Cercle per a l’Educació i Illes per un Pacte.

El Consell Escolar de les Illes Balears és el màxim òrgan consultiu en matèria d’ensenyament no universitari dins l’àmbit territorial de les Illes Balears i l’organisme superior de representació en aquesta matèria dels sectors implicats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.