Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP avisa que la propietat no renovarà el contracte del pàrquing de la Gran Via

L’aparcament de Gran Via és un solar privat. | Aina Borràs

Al ple del passat dilluns, el PP advertí que la propietat de l’aparcament de la Gran Via, actualment de gestió municipal, té la intenció de no renovar el contracte amb l’Ajuntament. Durant el plenari, Darder avisà d’aquesta situació i posteriorment, el batle, Carlos Simarro, ha explicat que «la propietat té un projecte d’obra per aquest solar i per tant es preveu que en qualsevol moment no renovin el contracte amb la Vila». «De fet, fa poc es varen canviar les condicions del contracte i actualment els pagam el lloguer mensualment enlloc d’anualment», apuntà Simarro. De moment, els propietaris no han entrat cap projecte de reforma al departament d’Obres de l’Ajuntament, tot i que sí que han expressat les seves intencions de fer-ho en breu.


En principi, segons informen fonts municipals, la intenció dels propietaris és fer un hotel a Can Quart, edifici situat just devora l’aparcament, i per tant, fer ús també d’aquest espai on actualment hi ha un aparcament públic. El que encara es desconeix és si la propietat voldrà fer-hi un aparcament de pagament i, per tant, els sollerics continuarien gaudint d’aquest lloc cèntric per estacionar els vehicles, o si per contra, pretenen que sigui un espai d’ús privat.


El PP lamenta que els seus socis de govern no hagin donat suport a la construcció de l’aparcament de Cetre, ja que consideren que «no han tengut en compte la possibilitat que es perdin aquestes places d’estacionament tan necessàries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.