Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

«La presencialitat és inherent a l’educació»

Alemany fou nomenat pel conseller Martí March vicepresident del CEIB el passat 23 d’agost.

Aina Borràs

Bernat Josep Alemany Ramis (Palma, 1956) encapçala la vicepresidència del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) amb ganes de consens i de canvi. En aquesta entrevista explica quin és el seu paper d’ençà que el nomenaren per al càrrec i com ho compagina amb la seva feina com a director del col·legi concertat Sagrats Cors.

-Quina és la vostra feina com a vicepresident del Consell Escolar de les Illes Balears?
-Òbviament formar equip amb na Josefa que és la presidenta. A banda d’això, he de participar de la Comissió Permament i també de la Comissió d’Ordenació així com dels plenaris. En el cas que la presidenta no pugui exercir les seves funcions, també entra dins les meves competències substituir-la.

-Compaginareu el vostre nou càrrec amb la direcció dels Sagrats Cors?
-Totalment. Exercir la meva responsabilitat al col·legi és la meva prioritat i estic segur que el meu paper com a director no patirà gens ni mica. De fet, la meva tasca com a vicepresident del Consell Escolar sol coincidir en horaris d’horabaixa, que és quan jo més em puc alliberar de les feines de director.

-Us varen nomenar o vos vareu presentar?
-No, no em vaig presentar sinó que em va nomenar el conseller d’Educació, Martí March. De fet, a aquest càrrec ningú no s’hi va presentar i per tant va ser elegit, en aquest cas, pel conseller del moment.

-Quin paper juga el Consell Escolar dins l’àmbit educatiu balear?
-S’encarrega sobretot de donar, mitjançant informes, una valoració i un punt de vista sobre la normativa educativa que emet la Conselleria. De fet és obligatori que abans de ser aprovada tota legislació ha de passar pel Consell Escolar.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris