Setmanari d'informació local - 138 anys

Els tres punts pel Sóller en partit on es marcaren fins a set gols

Marc Esteve per partida doble, Soler i Bestard de penal els golejadors

Marc Esteve anotà dos dels quatre gols del Sóller | Jaume Quirós

Entretingut partit el qu s'ha vist avui a Ca Maiol i sobretot amb molts gols, fins a set se n'han marcat quatre d'ells a la primera part. Des de l'inici els dos equips van sortir decidits pel triomf i als tres minuts els visitants ja s'han avançat en el marcador, però el Sóller ha reaccionat i als 25 minuts havia donat la volta al marcador i abans del descans va arribar el nou empat visitant.
Després del descans semblava que el Sóller sentenciava amb dos gols més als 10 minuts, un d'ells de penal transformat per Bestard i l'altre d'Esteve en rematar una treta de cantonada, però el Serverense tornaria a escurçar distàncies posant el 4-3 que seria definitiu, tot i que fins al final els dos equips han disposat de més ocasions però el marcador ja no s'ha mogut i els tres punts van quedar a Sóller.