Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres per al nou centre de dia s’ajornen fins a l’agost del 2022

Tendrà 23 places, 7 menys de les previstes inicialment, i ocuparà 135 metres quadrats

Sóller es queda sense centre de dia provisional. La construcció del centre diürn ubicat a la residència que havia de començar el passat mes de setembre s’ajorna fins a l’agost del 2022. El fet és que s’ha d’esperar que finalitzi el contracte de lloguer amb l’escoleta infantil ubicada als baixos de l’edifici per poder iniciar les obres que acabaran a finals de l’any 2023 o a principis de l’any 2024.


A més, el projecte definitiu preveu que el futur centre de dia tengui capacitat per a 23 persones, 7 menys de les previstes inicialment. Ocuparà una superfície de 135 metres quadrats i s’ubicarà a la planta baixa de l’edifici de la residència Fontsana (antigament Bell Entorn).


La idea inicial de la promotora Sóller Invest era ubicar-lo als baixos i que ocupàs un espai de fins a 400 metres quadrats, però l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) els suggerí fer un canvi substancial en el projecte. Així, les actuacions previstes han passat de ser una reforma a ser una obra integral, fet que allargarà el temps de construcció considerablement, però oferirà també espais renovats als usuaris de l’actual residència.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.