Setmanari d'informació local - 138 anys

El Tren de Sóller ha demanat al Govern aturar el servei dia 15 de novembre

El Tren de Sóller aturarà el servei abans del previst en temporades anteriors. Almanco aquesta és la previsió que ha fet l’empresa després que hagi demanat al Govern suspendre el servei dia 15 de novembre per tornar-lo a reprendre el 15 de febrer. El president del Ferrocarril, Óscar Mayol, explicà que «de moment esperam a veure què passa aquesta setmana, després valorarem si continuam amb el tren obert o no». Així i tot, la companyia estudia tancar la propera setmana «i així podríem avançar les tasques de manteniment ferroviari», afegí Mayol.

Val a dir que després del pont de Tots Sants l’afluència de turistes i viatgers ha disminuït considerablement «i la temporada ha estat curta perquè començà tard», digué Mayol.
Tot i això, tal com es fan habitualment durant el tancament del servei a l’hivern, consistiran sobretot en reparar el pont situat a la sortida de l’estació de Sóller, a més de revisar l’estat de les vies.

Cal recordar que normalment el Tren de Sóller posa en marxa el servei al mes de febrer i finalitza la temporada durant el pont de la Constitució, al mes de desembre. L’any passat a causa de la pandèmia i pels efectes d’un temporal, el servei s’aturà dia 2 de novembre. El primer viatge amb tren de la temporada d’enguany fou al mes de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.