Setmanari d'informació local - 138 anys

Juanjo Vivas relleva Pep Porcel com a cap de la Policia Local

El policia Juanjo Vivas agafà ahir el relleu a Pep Porcel en com a cap del cos policial de Sóller. Després de 34 anys fent feina com a Policia Local al municipi, Vivas ha estat elegit i nomenat cap dels locals. Fa ja dos mesos que l’antic subinspector, Pep Porcel, anuncià la seva jubilació anticipada i agafà les vacances que tenia acumulades.

Fou en aquest moment quan Juanjo Vivas començà a desenvolupar les tasques de cap de policia, fins que en materialitzar-se la jubilació de Porcel que ha estat aquest 31 d’octubre, s’ha incorporat oficialment com a cap de la Policia de Sóller. Vivas comenta que comença aquesta nova etapa «amb molta il·lusió», però també assegura que «sóc conscient de la manca de personal». Per als propers mesos assegura tenir «molts projectes enfocats a la ciutadania, però necessitam més plantilla», apunta.

Aquest càrrec és de lliure designació i en aquest cas ha estat el regidor de Governació, Carlos Darder, qui juntament amb el batle, Carlos Simarro, han optat per l’experimentat policia Juanjo Vivas qui començà a fer feina l’any 1987. El regidor ha explicat que «és una persona que està molt preparada i implicada en la feina i n’estic segur que sabrà gestionar la plantilla de manera excel·lent».

Quant a l’antic cap Porcel, el regidor també li ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment «també vull donar les gràcies a Porcel perquè ha estat una persona clau dins la Policia de Sóller amb una gran trajectòria professional».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.