Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila negocia amb el Govern pagar a mitges el nou Centre de Dia

Darder explica que el projecte de l’Escorxador depèn de la quantitat que aporti Afers Socials

L’edifici de l’Escorxador on es preveu fer el centre. | Aina Borràs

L’Ajuntament fa les primeres passes per renegociar amb el Govern la construcció del Centre de Dia a l’Escorxador. Aquesta setmana des dels departaments de Secretaria, Intervenció i Serveis Socials s’ha posat en contacte amb els tècnics del Consorci de Recursos Sociosanitaris per tal d’establir un full de ruta de cara a recuperar el conveni signat entre aquestes dues administracions durant l’anterior legislatura.


La propera passa que ha acordat la Vila amb el Consorci és concertar una reunió entre la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, i el batle, Carlos Simarro, en què es renegociarà el copagament de la construcció del centre de dia a l’Escorxador. Des del Govern ja han informat a la Vila que no se’n faran càrrec del 100% del cost, tal com ja apunta el conveni que hi ha signat que preveu repartir les despeses entre l’Ajuntament i el Govern de la reforma de l’Escorxador. El regidor de Serveis Socials, Carlos Darder, ha comentat que «ara tot depèn de la quantitat que vulgui aportar el Govern». Darder no ha concretat quin és el màxim que podria aportar l’Ajuntament a aquest projecte tot i que ha assegurat que «esperam que el Govern posi el màxim possible perquè es pugui tirar endavant».


El fet és que si la reforma de l’Escorxador s’ha de materialitzar en aquesta legislatura, la Vila ha de preveure quina via de finançament emprarà i en cas que sigui necessari s’hauria d’incloure el projecte dins els pressuposts del 2022 que el batle preveu aprovar abans que acabi el novembre.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marian, fa mes de 2 anys

Me gustaría saber qué pasará con los árboles durante la reforma, sería interesante saber cuándo fueron sembrados y proponer al ayuntamiento o a las competencias pertinentes que se declaren árboles singulares(los plataneros) por la grandaría de su tronco.
Muchas gracias.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente