Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Bombers de Mallorca realitzen un simulacre d'emergència dins el túnel de Sóller

Comptà amb la participació de la Policia Local de Sóller, la Guàrdia Civil, l'ajuntament de Palma, el SAMU 061 i la coordinació de l'112

Les unitats d'emergència ahir al túnel.

Els Bombers de Mallorca realitzaren ahir vespre un simulacre d'emergència dins el túnel de Sóller. L'operació comptà amb la participació també de l'ajuntament de Palma, la policia local de Sóller, la guàrdia civil, el SAMU 061, la direcció insular de carreteres del Consell de Mallorca, junt amb la coordinació de l'112. Per part dels bombers, es desplaçaren els a més els efectius del parc de Bombers de Sóller.

L'objectiu d'aquesta operació era comprovar la capacitat de coordinació, el temps de resposta i la seguretat de les instal·lacions per tal d'introduir canvis en el cas que es produís una situació d'emergència dins el túnel.

Aquest simulacre es contempla dins del marc del protocol de seguretat elaborat l'any 2008 per la concessionària del túnel i també forma part del conveni firmat entre l'ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca de cara a les intervencions conjuntes d'aquests dos organismes. Són actuacions que es fan de forma regular, tot i que l'any passat no es varen dur a terme a causa de la covid-19. L'any que ve l'organització d'aquest simulacre la farà l'ajuntament de Palma.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.