Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veïnats del Port dubten que l’Ajuntament faci res a l’Infante Lois

Els membres de l’Associació, enfadats perquè «no tenim cap novetat des de fa quasi un any»

La zona recreativa del camp d’esports del Port també s’ha de remodelar. | Aina Borràs

Continua la polèmica per la construcció de l’aparcament i la millora de les instal·lacions esportives de l’Infante Lois. Els veïnats del Port dubten que l’Ajuntament «estigui fent feina en el projecte que ens van prometre», comenten. Així de contundents s’han mostrat aquesta setmana els membres de l’associació, els quals estan enfadats amb el Consistori perquè «no tenim cap novetat pràcticament des de fa un any quan ens anunciaren el projecte», expliquen.


Tot i que els veïnats reconeixen s’han fet algunes trobades i reunions entre els usuaris del camp d’esports, els hotelers i comerciants i alguns regidors de l’Ajuntament per intentar perfilar un model que sigui del gust de tothom, «de moment no ens han mostrat cap passa feta i la desinformació pel que fa a aquest projecte ens fa pensar amb l’interès per dur-lo a terme no és mutu», expressen. De fet, els membres de l’associació insisteixen en què els agradaria que l’equip de govern fes partícep també als membres de l’oposició i a la ciutadania en general, «perquè és un projecte per al futur i per a tothom».


De moment, els veïnats lamenten que tot «siguin promeses, per la qual cosa no creim que la remodelació de l’Infante Lois sigui una prioritat».

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.