Setmanari d'informació local - 138 anys

Principi d’acord per fer realitat un Centre de Dia al casal de colònies del Port

Ajuntament i parròquia negocien un lloguer per l’espai

El casal de colònies del Port està ubicat en un lloc cèntric i accessible. | Jaume Quirós

L’Ajuntament i la parròquia han arribat a un primer acord per fer un Centre de Dia al Port. El centre d’estades diürnes estaria situat al casal de colònies del Port, «ja que hem arribat a un primer acord amb el rector per llogar l’espai», assegurà el regidor de Serveis Socials, Carlos Darder.


En tot cas aquest centre només ocuparia una part de l’edifici, tot i que Darder assegurà que «serà suficient per atendre els usuaris del Port». De moment, la parròquia «està tramitant tota la documentació per obtenir la llicència per desenvolupar aquesta activitat, per tant esperem que el centre de gent gran estigui a diposició al més aviat possible».
L’espai comptarà, segons comentà el regidor, amb personal qualificat per atendre als usuaris que disposaran d’un programa cultural i d’oci durant el seu temps d’estada al centre.
Mentrestant l’Ajuntament espera la resposta també del centre de dia que volia ubicar al casal de les monges de La Caritat, la carrer Romaguera.

Escorxador
Per la seva banda, la reunió compromesa amb la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, s’ha posposat per a després de les festes de Nadal. L’objectiu ara de l’actual equip de govern és mantenir el projecte de l’Escorxador per crear un Centre de Dia, tal com demanen la plataforma pro-centre de dia i els partits de l’oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.