Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 40 anys de lluita per la integració

Estel Nou es fundà l’any 1980 i des de llavors l’associació atén les necessitats dels 78 usuaris amb discapacitat i els ajudar a desenvolupar la seva màxima capacitat

Els usuaris elaboren la confitura al nou local situat al camí de cas Jurat. | Irene Cabrer

L’Associació Estel Nou, un referent a Sóller en l’atenció i la integració de persones amb discapacitat psíquica, fa més de 40 anys que lluita per la integració. Des que es va fundar l’any 1980 l’entitat treballa amb l’objectiu d’atendre les necessitats dels seus usuaris i les seves famílies per la millora de la seva qualitat de vida.


Actualment compten amb 78 usuaris que a diari acudeixen al centre amb la finalitat d’ampliar al màxim les seves capacitats. Per això, l’associació compta amb dos serveis assistencials concertats a través de l’IMAS.


Per una banda, l’habitatge tutelat. Aquesta vivenda s’adquirí l’any 2009 quan l’Ajuntament els cedí un immoble al camí de Can Pitera on hi viuen 13 persones. Per l’altra, hi ha el taller ocupacional. Una de les funcions d’aquest tipus d’activitat és «adaptar els al·lots majors de 16 anys a la vida diària», comenta el director, Tomàs Arbona.

Podeu llegir tota la notíca a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.