Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

«Els resultats són fruit de l’esforç»

Amb un expedient acadèmic excel·lent, la sollerica Maria de Lluc Mayol (Sóller, 1998) cursa a Barcelona el seu segon grau, Arquitectura, després d’haver fet Interiorisme a Mallorca. Des de ben petita li ha agradat pintar, passatemps que ha practicat tota la seva vida i que ha pogut plasmar i desenvolupar en els seus estudis superiors.

-Quin és el premi que heu rebut?
-Aquest estiu la conselleria va convocar unes beques per valor de 1.500 euros destinades als alumnes que havien finalitzat els ensenyaments artístics superiors amb una mitja de 9 o superior.

-Com t’enterares de la convocatòria?
-El director del centre on vaig cursar els meus estudis em va comentar que, donat el meu expedient, hi podia optar, per tant, li vaig fer cas i la vaig sol·licitar. El mes passat em van avisar del fet que era l’única en tot balears que l’havia pogut sol·licitar i que, per tant, me l’havien concedit.

-Heu decidit a què destinar aquests doblers?
-Per ara els destinaré a seguir pagant el grau que estic cursant a Barcelona i la vida allà.

-Quins eren els requisits per rebre l’ajuda a l’excel·lència?
-Aquesta ajuda anava destinada a tots els centres d’ensenyaments artístics superiors de les Balears, com són el conservatori, l’escola d’art dramàtic i l’escola de disseny on vaig estudiar jo. El requisit principal era tenir una mitja acadèmica de cada any no inferior a 9. En el meu cas, era de 9.

Podeu llegir la resta de l'entrevista a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.