Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Balears, natura urgent’ s’exposa el Museu de Ciències

47805

El Museu Balear de Ciències acull durant uns mesos l’exposició Balears, natura urgent dedicada a diferents espècies que es troben en perill d’extinció. La mostra està formada per quatre panells explicatius a dues cares que parlen dels diferents plans de recuperació d’aquestes espècies que estan a punt de desaparèixer de les Illes Balears.

De cada espècie representada als panells es dona una breu explicació de l’element; quina problemàtica té el grup i, a més compta també amb un apartat on s’explica el que pot fer cadascú a nivell personal per la protecció i la recuperació de l’espècie.

La nova exposició de l’entitat és temporal i forma part d’un projecte d’Actuacions per a la Recuperació d’Espècies Silvestres (ARES) dut a terme pel Servei de Protecció d’Espècies de la Conselleria de Medi Ambient i territori i la Societat Espanyola d’Ornitologia (SEO Birdlife).

Segons el conservador del museu i paleontòleg, Rafel Matamales, «és una exposició ben interessant que permet descobrir quin és l’estat de conservació d’algunes de les espècies silvestres de fauna i flora que es troben a les Illes Balears», comentà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.