Setmanari d'informació local - 138 anys

El servei de tren es retarda fins a principis de març

SOLLER . TRANSPORTES. Tren de Sóller lleva el Govern al juzgado por la imposición de cuatro frecuencias diarias. | R. F.

El tren que cobreix la línia entre Palma i Sóller retarda l’inici de la temporada a principis del mes de març a causa de les obres que s’han duit a terme al pont situat a sa Torrentera, la qual cosa ha provocat que aquesta via estigui tancada al trànsit en aquest tram durant la durada dels treballs. A més, l’empresa ha aprofitat aquests mesos d’hivern per reforçar l’estructura de la sortida del túnel cap a Bunyola.

Val a dir que la posada en marxa del Tren de Sóller al mes de març suposa «una mica el retorn a la normalitat, pel fet que ens acostam ja a dates d’obertura del servei d’abans de la pandèmia», comentà el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol. Tot i això, Mayol explicà que «pel que fa a les reserves i a usuaris encara falta molt per arribar als números de 2019 perquè encara hi ha poc moviment».

Cal recordar que el Ferrocarril de Sóller programà l’inici del tren de la temporada passada (el 2021) per a dia 1 de juny, retard provocat a causa de les mesures decretades per mor de la Covid-19.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.