Setmanari d'informació local - 138 anys

Quasi 300 firmes a favor de llevar l’aturada de bus de Cetre

Els veïnats entraren dimecres el document per registre a l’Ajuntament

L’aturada de bus del carrer de cetre reuneix grans quantitats de persones a l’estiu. | Lluc Garcia

Els veïnats del carrer de Cetre i també dels voltants s’alien per demanar al Govern que canviï la ubicació de l’aturada de bus i han aconseguit recollir un total de 296 firmes a favor de llevar-la del carrer de Cetre.


El fet és que els residents de la zona expliquen que «els busos no haurien de passar pel nostre carrer, ja que habitualment provoquen desperfectes que després hem de pagar entre tots els sollerics». A més, també consideren que «els problemes de circulació que tenim són perquè els busos entren i fan la volta a la Plaça Amèrica col·lapsant així bona part del trànsit del municipi».


Tot i que no es tracta d’una competència municipal, dimecres alguns representants dels veïnats acudiren a l’Ajuntament per entrar per registre el document amb les signatures. Ara la Vila haurà de remetre l’escrit al departament de Mobilitat i Transport que és l’administració competent de la xarxa de transport públic. Val a dir que en diverses ocasions l’Ajuntament ha hagut de reparar les voravies d’aquest carrer.
A més de demanar que es llevi l’aturada de bus, els veïnats han aprofitat la instància per reclamar que l’Ajuntament llevi els quatre reductors de velocitat que hi ha instal·lats al carrer perquè «les cases tremolen cada vegada que passa un cotxe, fins i tot l’enrenou ens desperta a les 4 hores de la matinada», expliquen els veïnats. El regidor de Governació, Carlos Darder, ha explicat que preveu llevar-los i ha afegit que també té la intenció de posar-hi dos semàfors pedagògics «per promoure que els conductors circulin a una velocitat moderada o baixa», detalla.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eusebi Estada, fa mes de 2 anys

M'imagin que el que pretenen és situar la parada del bus a la plaça de Soller, utilitzant és clar una parada per davall terra. Perquè la raó del bus és substituir un tren inexistent que traslladi els molts de treballadors que cada dia van a Palma per necessitat. A més dels turistes, clar. Per tant, haurien de dir-ho, o sigui, esmentar quina alternativa proposen. Però soc optimista i pens que el que realment volen és deixar de banda aquest bus i construir, o reconstruir segons es miri, un tren Soller-Palma. Ja fa un grepat d'anys que havia un tren que feia aquest camí construit pels sollerics a principi de segle XX. Fa molts d'anys.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente