Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila organitza concerts, teatres i tallers per a tot l’estiu

47953
SOLLER - CELEBRACION DE LA FIRA BAJO MINIMOS PERO CON NUMEROSAS PROPUERTAS CULTURALES. CONCIERTO DE ANEGATS EN CAN MAIOL. | M.A.C.

L’Ajuntament està organitzant un programa d’activitats i esdeveniments culturals i d’oci que començarà al maig i acabarà al setembre que inclourà concerts, teatres, cinema a la fresca, tallers i activitats infantils, entre d’altres. Encara no s’han concretat definitivament les activitats, els horaris i les ubicacions, tot i que la regidoria de Festes i la de Cultura han avançat que aquesta programació conjunta arrancarà el darrer cap de setmana de maig, tot just després de la Fira i el Firó.

També ja s’ha parlat que les activitats es faran a Sóller i al Port de manera alterna i aniran destinades a tots els públics. De fet, una de les ubicacions que maneja l’Ajuntament és el camp de futbol del Port, lloc on preveu que s’hi facin revetlles per als joves. Quant a Sóller, la Plaça serà la principal ubicació.

La regidora de Festes, Mar Castañer, ha explicat que «els caps de setmana que coincideixin amb les festes de barriada, com les del Port, les de l’Horta o les de Biniaraix, entre d’altres, no programarem gaire cosa per tal de no coincidir». Ara ambdues regidories s’han de coordinar per contractar activitats i programar-les durant aquests 18 caps de setmana de primavera i estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.