Setmanari d'informació local - 138 anys

Llesta la reforma milionària del poliesportiu Son Angelats

S’han creat sis noves sales d’activitats i millorat l’eficiència energètica

Les sales quedaren llestes el passat dilluns i durant aquesta setmana s’estan fent proves de so i altres comprovacions. | Aina Borràs

Aquesta setmana han finalitzat les obres de reforma de Son Angelats que han tengut un cost total de poc més d’un milió d’euros.
La reforma ha consistit en la creació d’un nou espai de gimnàs i sis sales d’usos múltiples a la zona de les grades de la piscina. Els nous espais quedaren llestos dilluns, tot i que no s’estrenaran fins que l’Ajuntament signi el final d’obres, que es preveu fer d’aquí a dues setmanes, quan s’hagin fet totes les comprovacions pertinents. En aquesta mateixa reforma, també s’ha fet una millora de les instal·lacions generals de producció d’aigua calenta sanitària; unes obres de condicionament tèrmic del recinte de la piscina, una reforma de la piscina petita (impermeabilització i enrajolat); i finalment, unes obres de millora de sectorització de l’edifici. Totes aquestes millores tenen l’objectiu de millor l’eficiència energètica del poliesportiu.


El contracte per la reforma, que fou adjudicada a SAMPOL INGENIERIA Y OBRAS, S.A., tenia un cost inicial de 890.010,44 euros, tot i que augmentà amb 121.000 euros després que es trobassin algunes deficiències a arreglar en la instal·lació contraincendis.
Aquest és un dels tres projectes que el batle, Carlos Simarro, ha finançat amb el romanent de tresoreria.


Els altres dos que Simarro tenia prevists finançar amb aquest romanent eren la construcció d’un aparcament de pisos a Cetre que fou tombat pel ple, i la rehabilitació del cinema Fantasio que quedà+ descartada després que l’Ajuntament rebés la notícia d’haver de pagar l’expropiació del camp d’esports Infante Lois.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Mayol, fa mes de 2 anys

¿Y el ascensor para cuando? Estropeado desde octubre. Y ni contestan a las quejas por registro! Como le hagan el mismo mantenimiento, sera dinero tirado a la basura.

Per Maria Christensen, fa mes de 2 anys

Y después de gastar semejantes cantidad en reformas y para mejorar el polideportivo, encuentro una vergüenza que desde el mes de octubre 2021 no han sido capaces de arreglar el ascensor aún. Gente con alguna minusvalía o simplemente con un carrito de bebé no pueden acceder a los instalaciones, si no vienen equipados con alguien dispuestos de subir las sillas de rueda, carrito y luego las personas.... Un millón de euros dar para mucho, pero quizás no para lo más necesario....

Per Pako, fa mes de 2 anys

Y nadie dice nada? Un millón casi nada para un edificio, casi nuevo? . Más pasta, somos ricos?

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente