Setmanari d'informació local - 138 anys

La Defensora Sollerense recolza vendre Ses Marjades per acabar el teatre

48169
SOLLER. PATRIMONIO. NUEVO INTENTO PARA DAR SALIDA A LA DEFENSORA SOLLERENSE. Aquesta setmana s¿han publicat els plecs per reiniciar les tasques de rehabilitació del teatre, que podrien començar passats els mesos d¿estiu | Irene Cabrer

La Societat Defensora Sollerense dona suport a la idea de vendre Ses Marjades per finalitzar les obres del teatre Defensora. En una carta emesa a aquest setmanari, la Junta Directiva de l’entitat considera que per posar en funcionament el teatre i posar-lo al servei de tots els sollerics és necessari treure doblers de la venda d’aquest edifici municipal «que no té cap valor com a patrimoni a conservar i molt manco d’utilitat», comenten.


Per això, els antics propietaris de l’edifici proposen recolzen al’ajuntament i proposen que aquest «comprometi a finalitzar el projecte del teatre amb els doblers trets de la venda», i recomanen que també s’inverteixi al Cine Fantasio, d’aquesta manera «es donaria sortida a un altre edifici municipal que es continua degradant», fent referència a l’edifici de Ses Marjades, contruït durant la Segona República.


Per altra banda, però, recorden a l’Ajuntament que la junta directiva forma part també de la Junta de Govern del Defensora, per la qual cosa reclamen a l’equip de govern que els faci partíceps dels avanços i canvis que es produeixin durant el procés d’obres a teatre «perquè estam cansats d’assebentar-nos per la premsa», diuen.
Cal recordar que fou a l’any 1999 quan la societat Defensora Sollerense cedí l’edifici a l’Ajuntament a canvi de reforma-lo i donar-li ús, i d’això ja fa «23 anys», expliquen des de la societat. Per això, la directiva lamenta que faci tants anys que l’espai cultural encara no estigui acabat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.