Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

La Defensora Sollerense recolza vendre Ses Marjades per acabar el teatre

48169

SOLLER. PATRIMONIO. NUEVO INTENTO PARA DAR SALIDA A LA DEFENSORA SOLLERENSE. Aquesta setmana s¿han publicat els plecs per reiniciar les tasques de rehabilitació del teatre, que podrien començar passats els mesos d¿estiu

Irene Cabrer

La Societat Defensora Sollerense dona suport a la idea de vendre Ses Marjades per finalitzar les obres del teatre Defensora. En una carta emesa a aquest setmanari, la Junta Directiva de l’entitat considera que per posar en funcionament el teatre i posar-lo al servei de tots els sollerics és necessari treure doblers de la venda d’aquest edifici municipal «que no té cap valor com a patrimoni a conservar i molt manco d’utilitat», comenten.


Per això, els antics propietaris de l’edifici proposen recolzen al’ajuntament i proposen que aquest «comprometi a finalitzar el projecte del teatre amb els doblers trets de la venda», i recomanen que també s’inverteixi al Cine Fantasio, d’aquesta manera «es donaria sortida a un altre edifici municipal que es continua degradant», fent referència a l’edifici de Ses Marjades, contruït durant la Segona República.


Per altra banda, però, recorden a l’Ajuntament que la junta directiva forma part també de la Junta de Govern del Defensora, per la qual cosa reclamen a l’equip de govern que els faci partíceps dels avanços i canvis que es produeixin durant el procés d’obres a teatre «perquè estam cansats d’assebentar-nos per la premsa», diuen.
Cal recordar que fou a l’any 1999 quan la societat Defensora Sollerense cedí l’edifici a l’Ajuntament a canvi de reforma-lo i donar-li ús, i d’això ja fa «23 anys», expliquen des de la societat. Per això, la directiva lamenta que faci tants anys que l’espai cultural encara no estigui acabat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.