Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle prioritzarà gastar el romanent a l’Infante Lois

L’avantprojecte preveu fer-hi un aparcament soterrat

El pàrquing ubicat al camp d’esports estava totalment inundat dimecres. | Aina Borràs

La construcció de l’aparcament de l’Infante Lois es farà amb els diners del romanent. Així ho assegurà el batle, Carlos Simarro, qui explicà que en tenir el càlcul del tancament de l’any «la prioritat serà primer gastar-lo amb l’aparcament soterrat previst al camp de futbol del Port». Simarro explicà que encara no saben de quants diners disposaran, però en saber de quin import disposa l’Ajuntament, «farem l’aparcament soterrat perquè està inclòs en el pacte de govern», comentà.


L’Ajuntament creà l’actual aparcament de l’Infante Lois l’estiu passat amb l’objetiu que fos provisional, i en un futur poder construir un nou espai habilitat per l’estacionament de cotxes soterrat davall les instal·lacions esportives del Port. Segons l’avantprojecte que maneja l’Ajuntament, aquest tendrà una capacitat prou important per oferir 300 places d’aparcament i abarcaria quasi la mateixa superfície que l’actual camp de futbol. Per altra banda, la distribució de la superfície esportiva encara s’ha de consensuar.
Així, amb aquest serà el segon estiu que part del parc s’usa per estacionar vehicles, per aquest motiu el batle considera que és una prioritat «perquè és una obra important», digué.
Pel que fa a la resta de projectes, Simarro avançà que hauran d’estudiar totes les propostes «perquè en funció del que disposem podrem invertir en altres propostes».

Inundat
Les pluges caigudes dimecres passat inundaren completament l’espai destinat a aparcament provisional de vehicles, deixant-lo poc operatiu durant el dia. Per això, alguns ususaris decididen estacionar els cotxes en altres indrets del Port.
De fet, la pista d’atletisme de l’Infante Lois també va aparèixer amb bassiots, cosa que la fa inoperativa. No és la primera vegada que aquests fets ocorren, i els atletes i usuaris del camp d’esports s’han queixat en reiterades ocasions del desnivell de la pista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.