Setmanari d'informació local - 138 anys

Els cotxes circularan per la Gran Via a partir de la setmana que ve

L’aparcament situat al mateix carrer s’habilitarà de nou amb ORA

L’aparcament s’ha usat per tenir-hi el material d’obra. | Irene Cabrer

La setmana que ve la Gran Via estarà oberta al trànsit rodat. Després de set mesos de tancament obligat per les obres de reforma del carrer, l’Ajuntament ha decidit obrir la via perquè els vehicles hi puguin tornar a circular. Així ho manifestà el batle, Carlos Simarro, qui assegurà que «si no hi ha res de nou obrirem la setmana que ve, perquè és necessari malgrat que falten enllestir petits detalls». D’aquesta manera, el trànsit desviat ara pel carrer de sa Mar, podrà tombar cap a Gran Via, retornant a la circulació que hi havia al mes de novembre, just quan es va interrompre el trànsit al centre.


De la mateixa manera, l’aparcament situat al mateix carrer i usat durant el període d’obres per tenir-hi el material, es posarà de nou en funcionament per als usuaris. El pàrquing gestionat per l’empresa Sóller 2010, habilitarà de nou el solar per estacionar la vuitantena de cotxes que durant tots aquests mesos han hagut d’aparcar en altres aparcaments. Tot i això, la zona quedarà reduïda quant a llocs d’aparcament, ja que el nou paviment i voravies de Gran Via, no seran aptes per estacionar.


Els propers dies, els operaris tornaran a marcar amb línia blava els llocs de pàrquing i instal·laran de nou les màquines expenedores.
Val a dir que la duració de les obres de Gran Via s’havien previst per tres mesos. Els problemes derivats de la manca de material i de canvis durant el procés de reforma com la pedra per cobrir les voravies, han retardat quasi el doble l’acabament d’aquests treballs.
El projecte es finançà amb el Pla d’Obres i Serveis de 2020 i es dotà amb 260.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.