Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Pere tendrà una nit de cine i música amb Toni Bestard

Una de les novetats de les festes de Sant Pere al Port serà la projecció de Pullman, una de les pel·lícules del famós director de cinema mallorquí Toni Bestard. Aquest film fou altament reconegut quan es gravà el 2019 fins a ser Premi Millor Llargmetratge als Premis Mallorca Cinema.

El mateix dia, el director que també és músic ambientarà l’esdeveniment tocant amb el seu grup la banda sonora del film ‘Lost in translation’. La cita s’ha programat per el dissabte dia 25 de juny i s’emmarca dins ‘El Port un lloc de cinema’, una projecte organitzat per primera vegada en 2012 amb la projecció de diverses pel·lícules de renom.

Pullman

El llargmetratge mostra les aventures de dos nins que viuen als edificis Pullman de Cala Major, uns habitatges de protecció oficial coneguts des de fa dècades per la seva degradació i tot tipus de conflictes. Són fills de famílies d’immigrants que tenen treballs precaris i recorren la zona de Magalluf, la part del turisme més baix de Mallorca on es troben diversos personatges i situacions adultes que en paraules de Bestard «representen la ‘cara b’ d’aquesta Mallorca de postal».

El film es va estrenar l’any 2019 a diverses plataformes digitals, però no fou fins al 2020 quan s’estrenà a la gran pantalla. Val a dir que el 75% de la recaptació de l’estrena va anar destinada a projectes socials que Càritas desenvolupa en la zona dels apartaments Pullman. De fet, aquests habitatges començaren a ser reformats l’any 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.