Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Delegació de Govern autoritza la Policia Local a vestir-se de paisà per poder enxampar carteristes

48297

SOLLER - TURISMO - TURISTAS PASEANDO POR SOLLER. EL SECTOR HOTELERO RECUPERA LOS VISITANTES Y LLEGA A NIVELES DE OCUPACION DEL AÑO 2019.

A.B.

Aquesta setmana ha arrancat a Sóller un dispositiu policial especial contra els robatoris dels carteristes. Delegació de Govern ha autoritzar la Policia Local del municipi a vestir-se de paisà i camuflar-se entre les aglomeracions de gent per tal de poder enxampar els carteristes en el moment del robatori.

Segons ha explicat el regidor de Governació, Carlos Darder, dos policies sense uniforme patrullen les zones de la Plaça, el carrer de Jaume Torrens, el carrer Marina i el carrer de sa Lluna, ja que «són els més concorreguts per per turistes i, per tant, també pels carteristes», apunta. Fins ara, la Policia vigilava aquestes zones però amb l’uniforme, fet que alertava els carteristes que partien en veure’ls.

Precisament d’ençà de fa quinze dies, els comerciants del carrer Jaume Torrens, al Port, demanaren més control policial a la zona en motiu de la presència de carteristes a aquest carrer i a la primera línia de la mar. Val a dir que tant al Port com a Sóller, amb l’arribada de turistes augmenta la presència de carteristes. Aquest fet ha ha obligat als mateixos comerciants a organitzar-se i ara, a través d’un missatge de mòbil s’avisen entre ells quan hi ha un robatori a la zona. Carteristes.

Conveni

En aquesta línia, la setmana passada l’Ajuntament i el Ferrocarril signaren un acord de col·laboració que permetrà a les víctimes dels robatoris al Port puguin pujar gratuïtament amb el tramvia a posar la denúncia al quarter policial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.