Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

L'IES Guillem Colom Casasnovas conclou el projecte 'What's Up! Com vas de salut mental?'

L'IES Guillem Colom Casasnovas juntament amb altres 14 centres de secundària de Mallorca i Menorca, ha participat aquest curs 2021-2022 en el projecte 'What's Up! Com vas de salut mental?'. Avui el centre solleric ha acollit l'acte de cloenda del projecte on l'orientadora, Xisca Simonet, i l'alumne Franco Musso han explicat la importància d'incloure la salut mental en l'àmbit educatiu així com l'impacte positiu que ha tengut el projecte en els alumnes sollerics.

'What's up! Com vas de salut mental?' és un projecte de sensibilització en salut mental dins l'àmbit educatiu. Es tracta de parlar-ne dintre dels centres, superant els prejudicis i l'estigma, i per això s'ofereixen diverses opcions: propostes competencials i avaluables a primer i tercer d'ESO i càpsules de treball emocional a primer, segon i quart d'ESO. Dels 15 centres participants enguany, tres han implementat el material curricular de primer d'ESO; onze el material curricular de tercer d'ESO i sis, les càpsules de treball emocional.

L'entitat 3 Salut Mental a través del programa Obertament Balears amb la col·laboració d'AFASMe a Menorca ha desenvolupat el projecte a les Illes Balears. Compta amb l'aportació econòmica de 18.700 euros de la Fundació "la Caixa" a través de CaixaBank (15.700 euros a 3 Salut Mental aquest curs i 3.000 euros a AFASMe). A més, el programa Obertament Balears és finançat per la conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears a través del 0,7% de l'IRPF per a projectes socials amb una aportació de 123.398,72 euros en el període 2021-2022.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.