Setmanari d'informació local - 138 anys

Llum Castañer rellevarà Joan Ruiz i serà regidora de Serveis Socials

48325
SOLLER. HOTELES. TURISMO. Els hotelers es preparen per rebre els primers clients al mes de juliol. Llum Castañer, directora de l¿Agroturisme Can Quatre. | SOLLER

El qui fins ara era el regidor encarregat de les àrees de Medi Ambient i Béns i Serveis, Joan Ruiz, dimití dimarts matí presentant oficialment i per sorpresa la renúncia al càrrec. La següent en la llista del Partit Popular, Llum Castañer, serà la que agafarà el relleu de Ruiz, tot i que no al capdavant de les mateixes àrees. Castañer serà l’encarregada de gestionar el departament de Serveis Socials, fins ara dirigit pel primer tinent de batle, Carlos Darder. Precisament Darder serà qui assumirà, de moment, les àrees de l’exregidor Joan Ruiz. Així, el primer tinent de batle es farà càrrec de Governació, Personal, Medi Ambient i Béns i Serveis.

L’Ajuntament ha convocat ara un ple per prendre coneixement de la renúncia anticipada del regidor, que després serà elevada a la Junta Electoral Central de Madrid. Aquest òrgan remetrà a l’Ajuntament les credencials que reconeixeran Llum Castañer com a futura regidora. Llavors, en un segon ple, Castañer jurarà el càrrec i el batle delegarà, mitjançant resolució de batlia, l’àrea o àrees que consideri.

La renúncia

Després del ple ordinari del mes de juliol, l’exedil feu pública la seva decisió que sorprengué regidors i funcionaris. Tot i això, en declaracions a aquest setmanari, Ruiz assegura que ja feia mesos que s’estava plantejant partir. «Era una qüestió que ja havia parlat amb el batle, Carlos Simarro, i el primer tinent de batle, Carlos Darder», explica Ruiz. Confirma que és una decisió ferma i consensuada amb l’equip de govern: «No hi ha marxa enrere». L’explicació que dona l’exregidor és la «manca d’il·lusió» en l’actual projecte polític.

Val a dir que d’ençà de mitjans del mes de maig, el regidor ja no passava dietes al Consistori. De fet, en preguntes fetes per aquest setmanari amb relació a les seves àrees, havia declarat en diverses ocasions que «les meves àrees les du el batle, jo ja no faig feina per l’Ajuntament, sols vaig als plens per votar». No és la primera vegada que Ruiz parla de dimitir. Ja ho feu l’any passat, al mes d’agost per suposades divergències amb la resta de membres de l’equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.