Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Cool the Suck’, un dels candidats a emportar-se avui el pot d’IB3

PALMA. IB3. El concurso que dispara a IB3. El programa ‘Jo en sé + que tu’ bate registros de audiencia, supera a los informativos, y se convierte en un fenómeno social inédito en la televisión autonómica balear. David Ordinas, presentador. | R.L.

El concurs d’IB3 ‘Jo en sé més que tu’ als darrers mesos ha disparat els seus registres d’audiència, i en part és gràcies a Cool the Suck, un equip format pels germans sollerics Pere i Joan Rullan i el seu amic Biel Sampol, que amb la seva llarga participació al programa han engrescat molta gent, sobretot per la seva manera senzilla i directa de dir les coses, i per la seva manera de fer. L’equip solleric ha batut també el rècord del programa de permanència.

Ara mateix el programa acumula un pot de més de 60.000€, que dita cadena de televisió ja ha anunciat que el repartirà aquesta setmana a un dels equips participants, encara que no es sap qui serà el guanyador ni quin dia havia de sortir, però ara ja sols queda avui per resoldre el dubte. Fins ahir dijous ningú aquesta setmana havia aconseguit obrir la caixa final que conté el pot del programa, per tant el dubte es resoldrà avui vespre. Sols queda per concretar si serà o no Cool the Suck qui al final se l’emporti després de tantes setmanes.

De moment, el team solleric du acumulats més de 20.000€ a les butxaques i encara es sorprenen de la repercusió que té aquest programa i de la fama que han adquirit aquests darrers mesos, encara que saben que és «efímera». Asseguren que la gent els reconeix pel carrer, els demana fotografies i per sant Joan partiren a les festes de Ciutadella i allà fins i tot els convidaven a copes, a entrar a les cases particulars i moltes persones els volien conèixer i parlar amb ells.

De moment, s’haurà d’esperar al programa d’avui vespre per veure si finalment Pere, Joan i Biel són els flamants guanyadors. Hi ha hagut d’altres equips que també s’han guanyat les simpaties de l’audiència al llarg de la seva participció, com per exemple ’Les dues i mitja’, ‘Shower girl’, ‘Hi ha burdellet’ o ‘Ses tres Maries’.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.