Setmanari d'informació local - 138 anys

Els embussos col·lapsen Sóller i obliguen la Vila a restringir l’accés al centre

Sols els residents podran davallar en cotxe per Isabel II

La Policia Local hagué de gestionar el trànsit durant més d’una hora. | Andreu Vivas

Una allau de cotxes ha provocat embussos de grans dimensions i han col·lapsat les carreteres de Sóller obligant l’Ajuntament a restringir l’accés al centre.
A partir d’ahir i «fins que es rebaixi l’afluència de cotxes» el carrer d’Isabel II que connecta Palma amb el centre del municipi, sols podrà ser transitada pels residents i els serveis. Així ho ha explicat el regidor de Governació, Carlos Darder, qui ha afegit que és una mesura que sols s’anava a aplicar per les festes de Sant Bartomeu com habitualment, però que a causa del col·lapse que s’ha viscut en aquests darrers dies, s’allargarà fins a nou avís.


Encara que en ple estiu en els dies ennuvolats sol haver-hi un important increment de la circulació, els veïnats es varen mostrar ahir espantats per l’enorme saturació que impossibilitava els trasllats normals entre nuclis de població. Les xarxes es feren ressò, mitjà on els veïns mostraren la seva indignació.De fet, durant els migdies de dimecres i el dijous hi va haver retencions considerables amb prop d’un quilòmetre de cua per a entrar al poble. La Policia Local va haver de dirigir el trànsit per a donar pas alternatiu durant gairebé una hora. Durant ambdós capvespres, la situació es va repetir entre Sóller i el Port.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.