Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

La Vila farà el vial de can Pitera per arribar a Cetre

Presentarà el projecte per finançar-ho amb els doblers de la Borsa d’Allotjaments Turístics

La construcció del vial quedà descartat l’any passat quan el ple votà en contra de la proposta.

Aina Borràs

L’Ajuntament vol executar el vial de vianants de Can Pitera que permetrà unir Cetre amb Gran Via. Així ho anuncià dimecres amb roda de premsa el batle, Carlos Simarro, qui anuncià que presentarà el projecte perquè sigui finançat amb els doblers procedents del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics.


Per tal de poder traçar aquest camí urbà, l’Ajuntament haurà d’expropiar una part dels terrenys que permetran fer un recorregut des de l’aparcament situat a Cetre fins a la Gran Via «per després en pocs minuts arribar al centre de Sóller», digué el batle. Tanmateix, l’actual Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) contempla la construcció d’aquest camí que entre la compra dels terrenys més l’obra s’ha valorat la quantitat de 400.000 euros, el màxim permès per aquesta convocatòria en municipis que no superen els 20.000 habitants.
Simarro comentà que el projecte s’adapta a les condicions de la subvenció anunciada pel Consell, «així que la presentarem perquè l’objectiu és pacificar el centre de vehicles». Així mateix, el batle anuncià que la seva intenció a la propera legislatura és fer l’aparcament de Cetre perquè «té més avantatges que inconvenients i hi guanyarem en qualitat de vida».

Defensora descartat
L’anunci de destinar els diners procedents del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics a fer el vial tanca la porta a invertir aquests doblers a continuar amb la reforma i rehabilitació del teatre Defensora Sollerense.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.