Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació Empresarial Balear de Transports demana aparcar de nou a plaça

La Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT) demana que els camions puguin tornar a descarregar a plaça. Després del canvi d’ubicació del càrrega i descàrrega de mercaderies fet per l’Ajuntament per evitar el desgast de l’empedrat de davant la Parròquia, des de la patronal dedicada al transport de mercaderies estan enfadats i crispats perquè «el trasllat a una altra ubicació dels camions posa en risc la salut laboral dels repartidors», apunten.

A més, consideren que els espais destinats a aparcar «comporten un risc tant per als vianants, per al trànsit i per als mateixos transportistes». Per tant, proposen que el Consistori reforci l’empedrat perquè «pugui suportar el pes dels camions i les mercaderies».
Per aquest motiu entregaren una instància dia 30 de setembre a l’Ajuntament per arribar a un consens quant a la distribució dels espais. Després de no obtenir resposta «insistírem i ens han convocat per dia 21 d’octubre», explicaren des de la FEBT.

Des de l’entitat asseguren que l’Ajuntament ha fet reunions prèvies amb els comerciants i petits distribuïdors, per tant, «ens sentim ignorats davant aquests fets» i per això o descarten mobilitzacions. Cal recordar que l’Ajuntament traslladà el càrrega i descàrrega de mercaderies a la plaça del Mercat; a la plaça d’Espanya i en un petit tram de Jeroni Estades per tal de deixar lliure la plaça per als vianants i per preservar el paviment situat davant l’Església de Sant Bartomeu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.