Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila garantirà les castracions dels moixos de carrer amb una partida de 10.000 euros

48585

Bones notícies per l’entitat Amics Cans i Moixos Sóller. L’Ajuntament els ha comunicat que garantirà les castracions dels moixos de carrer i signarà un contracte amb un servei veterinari per tal de dur a terme aquesta tasca. Aquest contracte se signarà per una durada d’un any i tendrà i es finançarà amb una partida pressupostària d’uns 10.000, segons ha informat la cap de l’entitat, Antònia Vivas. «De moment, donam per arreglat el problema de ses castracions per un any», assegura.


No obstant això, Vivas recorda que «allò que convendria és fer una campanya de conscienciació per tota la població perquè castrin els seus moixos, perquè no abandonin camades i que si donen menjar a moixos de carrer, informin el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament per castrar-los» puntualitza.
L’entitat celebra la notícia, ja que són ells els qui d’ençà del mes de març i fins ara finançaven aquesta despesa. Durant tots aquests mesos, Amics Cans i Moixos Sóller es queixà i denuncià la situació, mentre que el batle, Carlos Simarro, al·legava que la partida pressupostària per fer front a aquesta despesa, s’havia acabat.


Ara i després de gairebé set mesos d’insistència, queixes i recollides de firmes per part d’Amics Cans i Moixos Sóller, Simarro ha decidit habilitar una nova partida. De fet, així els ho comunicà als representants de l’entitat, el passat dissabte a Plaça, lloc on s’instal·len els activistes per recollir signatures per aconseguir finançament municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.