Setmanari d'informació local - 138 anys

Les escoles reivindiquen accessos segurs amb bici

El Sagrats Cors entregà una carta a la Vila reclamant rutes també a peu

Dos alumnes del col·legi Sagrats Cors arriben amb bicicleta fins al centre educatiu.

Els centres escolars de Sóller fan una crida i reivindiquen uns accessos segurs per arribar a les escoles. Amb una aposta cap al futur, el col·legi Sagrats Cors entregà divendres passat a l’Ajuntament una carta reclamant al Consistori que aposti per crear un carril bici i també vials per anar a peu fins a les escoles de manera segura, afavorint la seguretat per als estudiants més petits.

Així, un curs d’educació secundària, s’acostà amb bicicleta fins a l’Ajuntament per entregar la missiva on expressen les seves dificultats per moure’s per Sóller amb bicicleta o a peu. Alhora, sol·liciten també més espais destinats a l’estacionament per aquest tipus de vehicle perquè consideren que a Sóller «n’hi ha pocs i sobretot a les instal·lacions esportives, on s’hi concentren més joves».


Aprofitant les jornades que ofereix el Policia Tutor sobre educació vial, els alumnes de secundària feren un circuit on constataren les dificultats existents al centre i carrers de Sóller, una problemàtica que es tractà al darrer Consell Escolar Municipal celebrat la setmana passada amb les escoles; amipas de Sóller i alguns regidors. El projecte de camins escolars segurs també s’ha tractat amb altres escoles del municipi, com el CEIP Ses Marjades i el CEIP Es Fossaret, dues escoles situades més al nucli antic.


En aquesta trobada, el col·legi Sant Vicenç de Paül proposà també millorar l’accés de la carretera en direcció al poliesportiu de Son Angelats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.