Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 15 entitats culturals informen l’Ajuntament de la seva voluntat de federar-se

Un dels objectius serà col·laborar i donar-se suport

La reunió entre les entitats i l’Ajuntament se celebrà el dimarts a la Sala Magna.

Unes 15 entitats culturals de la Vall de Sóller es varen reunir el passat dimarts a nit amb l’Ajuntament. El principal objectiu pel qual es va celebrar la reunió fou per a informar de la intenció de crear una federació d’entitats culturals del poble.


Amb aquesta nova federació, les entitats associades podran donar-se suport les unes entre les altres, així com podran organitzar treballs conjunts per tal de promocionar-se.


Fa poc més d’un mes, el grup d’entitats culturals solleriques va registrar una sol·licitud a l’Ajuntament, demanant la citada reunió. A la cita es va informar del repte que suposa per a tots formar una federació amb entitats de tan variades branques culturals, i alhora es va transmetre la satisfacció de veure-les totes juntes, com una unitat. Les entitats consideren positiu el fet d’agrupar-se «per donar a conèixer el patrimoni cultural que tenim al poble. I no només de donar-lo a conèixer aquí i a altres pobles de Mallorca, sinó fins i tot fora de les Illes».


En un comunicat, els impulsors de la iniciativa asseguren que “el batle i els regidors varen veure amb bons ulls la proposta i, fins i tot, varen encoratjar-les a tirar endavant, oferint la seva ajuda”.

La reunió amb Simarro, Nadal i Castanyer, sol·licitada setmanes abans per alguns grups socio-culturals en un escrit de caràcter reivindicatiu, va ser purament informativa, ja que la federació encara no s’ha constituït. Únicament s’acordà tornar-se a reunir amb l’Ajuntament quan aquesta sigui un fet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.