Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament posa tretze radiadors a les aules del col·legi Es Puig

El consistori ha comprat els calefactors mentre s'instal·la la nova caldera

48845

L'Ajuntament posa tretze radiadors a les aules que no tenen calefacció del col·legi Es Puig. Mentre continuen els treballs d'instal·lació de la caldera nova caldera, avui capvespre la brigada municipal ha repartit els calefactors a les classes mentre "no estigui operativa la calefacció central", ha explicat el regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder.



Després de la polèmica generada per la falta de calefacció durant l'onada de fred que pateix Sóller aquests dies, l'Ajuntament ha optat per repartir els aparells d'aire calent perquè els infants i mestres "no passin fred", ha aclarit Darder. Així mateix, durant aquests dies els operaris faran feina per posar la caldera, fins i tot treballaran durant el cap de setmana per acabar "al més aviat possible" amb les obres d'instal·lació.



Val a dir que fins ara les aules s'encalentien amb radiadors que han duit les famílies dels infants per tal de reduir les baixes temperatures que hi ha dins les classes, que en ocasions han arribat als 9 graus centígrads.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.