Setmanari d'informació local - 138 anys

Una empresa sol·licita permís per posar una benzinera ‘low cost’ a Son Angelats

La cadena de supermercats Hipercentro obrirà també una superfície comercial al polígon

Els terrenys estarien ubicats en un solar que ara usa l’Ajuntament.

Una empresa dedicada al subministrament de carburant ‘low cost’ vol instal·lar una benzinera al polígon de Son Angelats. L’empresa interessada sol·licità el permís a l’Ajuntament fa uns mesos amb la voluntat de llogar els terrenys situats en sòl industrial i, per tant, aptes per construir aquest tipus d’instal·lacions al municipi.


Tot i que encara queden pendents alguns tràmits administratius i la corresponent redacció del projecte, la franquícia que ven el combustible més barat que d’altres estacions d’autoservei ja té el vistiplau per ubicar en aquesta zona una nova benzinera. Aquesta s’ubicaria en un solar ara utilitzat i llogat per l’Ajuntament que l’utilitza per aparcar els vehicles de la brigada i de Sóller 2010 i d’altra material.


Així, Sóller passaria a comptar amb dues estacions d’autoservei: una ubicada al polígon de Son Angelats i l’altra a la carretera del Desviament. A més, de les dues que es varen construir a la sortida del túnel en direcció cap a Palma.

Un supermercat
La cadena mallorquina de supermercats Hipercentro ha iniciat els tràmits per obrir una superfície comercial també al polígon Son Angelats. L’empresa sol·licità a l’Ajuntament la llicència per a la construcció i obertura d’una superfície comercial als terrenys que l’empresa adquirí al Ministeri de Defensa i que havia estat subhastat en diferents ocasions. El projecte, que l’Ajuntament encara té en tràmit, inclou l’edificació d’un edifici de dues plantes i un aparcament soterrani.


El solar adquirit formava part de l’antiga finca de Son Angelats on s’ubicava una zona residencial de l’exèrcit de l’Aire i que adquirí el Govern per la instal·lació del polígon industrial.


Part dels terrenys es destinaren a zona verda pública, a diversos solars municipals i al poliesportiu municipal. No obstant, el Ministeri de Defensa conservà la propietat d’aquesta parcel·la, amb qualificació de sòl urbà i apta per a usos comercials amb una superfície màxima de 1.500 metres quadrats, segons la normativa insular. El solar on s’aixecarà la superfície comercial té una superfície de 2.500 metres quadrats. Amb la instal·lació d’aquestes dues noves empreses, el polígon Son Angelats amplia la seva oferta industrial que ja compta amb una desena d’empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa dervers d'un any
Deixant de banda que tenim una benzinera a nes poble i dues mes a sa sortida de Soller... no hauriem de pensar en quin Soller volem en es futur? Construir una benzinera evita que s'espai se pugui utilitzar per una causa que sigui mes relevant d'aqui 20, 30 anys.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente