Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila edita 200 exemplars del llibre ‘Història de Sóller’

L’obra, d’Antoni Quetglas, es repartirà als centres educatius del municipi

L’autor del llibre ‘Història de Sóller’, Antoni Quetglas, a l’arxiu de l’Ajuntament. | Paco Grancha

L’Ajuntament de Sóller ha editat 200 exemplars del llibre «Història de Sóller». L’autor de l’obra és l’historiador i arxiver de l’Ajuntament Antoni Quetglas. La Vila ha destinat una quantitat total de 4.508,77 euros per a l’edició dels citats exemplars.


«Història de Sóller» és una obra que recull la història contemporània de Sóller. Fa un repàs del municipi des de l’any 1800 fins a principis del segle XXI. El llibre està dividit en tres toms i recull l’evolució de la ciutat sollerica en els aspectes polítics, socials, econòmics i culturals.
L’obra compta amb nombroses gràfiques i requadres estadístics. A més, té un annex documental i una àmplia bibliografia. En total, el llibre d’Antoni Quetglas té unes 1.500 pàgines.


L’Ajuntament de Sóller repartirà durant les pròximes setmanes exemplars de l’obra als centres educatius del municipi solleric. A més, també se’n repartiran a les biblioteques que ho sol·licitin.
D’aquesta manera, els alumnes de les escoles de la Vall podran conèixer des d’edats primerenques tota la història del seu municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.