Setmanari d'informació local - 138 anys

Les carreteres per accedir a Escorca estaran tancades almanco fins dimecres

Els serveis d'emergència continuen treballant per recuperar la circulació.

Les carreteres per accedir al municipi d'Escorca romandran tancades almanco fins dimecres, dia 8 de març. A través d'un comunicat emès per l'Ajuntament on s'ha fet balanç de la situació, s'ha anunciat que fins dimecres no es tornaran a avaluar els danys causats per la borrasca Juliette i que han deixat el municipi incomunicat. De moment, l'accés a Lluc per Caimari i Pollença està operatiu tan sols per a veïnats i treballadors, ben igual passa per accedir a sa Calobra i Tuent, on s'exigeix als residents la targeta municipal d'autorització d'aparcament. Al Santuari de Lluc, la urbanització d'Es Guix i la de son Massip tenen els carrers accessibles i s'està treballant per habilitar zones d'aparcament.


Per altra banda, des de l'Ajuntament recorden que "està totalment prohibit l'accés al municipi en qualsevol mitjà de transport, inclòs el senderisme, barranquisme, etc. per qüestions de seguretat fins que es normalitzi la situació".
Pel que fa a Sóller, continua tancada la circulació pel Coll de Sóller i la carretera del Puig Major per mor dels efectes causats per la nevada que provocà la caiguda d'arbres i roques a la calçada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.