Setmanari d'informació local - 138 anys

El telèfon d’emergències de l’112 ha atès 600 incidències relacionades amb la borrasca Juliette

El Govern demanarà a l'Estat la declaració de Mallorca com a zona greument afectada

L'Ibanat treballa amb les tasques de restauració de les zones afectades pel temporal.

El telèfon d'emergències de l'112 ha atès fins avui 600 incidències relacionades amb la borrasca Juliette. D'ençà del temporal que afectà Mallorca entre els dies 26 i 28 de febrer, l'112 va atendre majoritàriament incidents relacionades amb la caiguda d'arbres a la Serra de Tramuntana que fa que ara com ara encara romangui tancat l'accés en alguns trams de les carreteres. Entre altres danys destaquen les 14.000 hectàrees de massa forestal que s'han vist afectades en molts municipis i la interrupció per uns dies d'infraestructures elèctriques i de telecomunicacions.


De moment, es continua amb les tasques de restauració de les zones afectades pel temporal i la retirada de branques i arbres que han caigut al llarg de les carreteres de la Serra, així com amb la neteja de 14.000 hectàrees de massa forestal abans no arribi la temporada alta per risc d'incendis.

Així mateix, des del Govern han anunciat que sol·licitaran al Consell de Ministres la declaració de Mallorca com a zona greument afectada per una emergència de protecció civil amb la finalitat d'accedir a ajuts econòmics i beneficis fiscals per part de l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.