Setmanari d'informació local - 138 anys

Detinguts dos joves per robar una moto

La Policia Local els ha localitzat gràcies a una gravació de vídeo d'un veïnat de la zona on s'ha produït el robatori

49165

Avui a la tarda la Policia Local de Sóller ha detingut dos joves acusats de robar una moto. Els cossos policials han localitzat els infractors gràcies a una gravació de vídeo d'un veïnat de la zona on s'ha produït el robatori, en el qual s'aprecia perfectament com roben una moto 125. Els fets s'han produït avui al matí, al voltant de les 8 hores, en el camí de Biniaraix.

El vídeo del robatori d'avui al matí ha circulat durant tota la jornada pels dispositius electrònics dels habitants sollerics. En el moment de la detenció d'avui a la tarda, els joves no s'havien ni canviat de roba, fet que no ha dificultat la seva localització per als cossos policials.

La Policia Local ha trobat els joves a la parada d'autobús de Cetre, quan aquests es disposaven a agafar l'autobús per desplaçar-se a Palma. Els infractors no han contat a la Policia on es troba la moto robada. Els cossos policials suposen que els joves la tenen amagada a la Vall per, posteriorment, venir-la a cercar.

Una vegada detinguts, la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec dels infractors. I des d'aquest moment, la Policia Local i la Guàrdia Civil han iniciat conjuntament una investigació per, en primer lloc, intentar trobar la moto 125 robada avui al matí en el camí de Biniaraix; i, en segon lloc, però no menys important, esbrinar si els dos joves infractors són els autors de la llarga llista de robatoris patida en el municipi solleric durant les darreres setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per francisoc, fa dervers d'un any
los de soller inventais cualquier cosa 😂
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente