Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell destina més de 2 milions al paviment de diverses carreteres de Sóller

Inclou els camins del Murterar i Ses Argiles i Llucalcari

El tram de carretera que passa davant el camp de futbol es pavimentarà passat l’estiu.

El Consell ha posat en marxa els tràmits per a la pavimentació de diverses carreteres i camins de Sóller de la seva titularitat, que es troben en molt mal estat després d’anys sense cap actuació. Les obres previstes suposaran una inversió total de 2,2 milions d’euros. Es tracta d’un tram de la carretera de Deià, entre Sóller i Llucalcari i també de dos camins del municipi que actualment suporten una gran quantitat de trànsit urbà, que són el del Murterar i el de Ses Argiles, a més del tram del Camí de Sa Figuera que els connecta passant davant del camp de futbol.


Aquest darrer sector ha estat molt polèmic durant els darrers mesos perquè l’equip de Govern l’ha posat repetidament d’exemple per il·lustrar el seu «abandó» per part de la conselleria de Mobilitat i Infraestructures del Consell, responsable del manteniment d’aquestes vies.


El conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, va confirmar dimecres la posada en marxa d’aquests projectes, que suposaran una inversió d’1,4 milions a la carretera de Deià i de 700.000 euros al tram que envolta el nucli urbà. Ambdues actuacions estan en fase de tramitació, i ja s’ha aprovat l’expedient de contractació, o en el cas de Ses Argiles-Murterar, el projecte d’execució.


El conseller ha fet una lectura política afirmant que sospita que «el PP hagués preferit que no arribéssim a temps, però era un compromís amb els sollerics que havíem de complir i assegurar-nos es puguin iniciar després de l’estiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.