Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament instal·la una pista d’skate a un solar situat al Puig

La Vila continua amb la renovació de les instal·lacions esportives exteriors

49195
Aquesta setmana els operaris treballen al solar d’Es Puig.

L’Ajuntament continua amb la renovació de les instal·lacions esportives exteriors. En aquesta ocasió, la Vila ha començat els treballs de condicionament d’un solar situat al Puig. Es tracta d’una parcel·la situada al costat de les pistes de tenis i pàdel on es col·locarà una pista d’skate, abans situada a Son Angelats. Durant aquesta setmana els operaris de la brigada municipal han treballat a anivellar el solar del Puig, una feina prèvia abans de col·locar els blocs que formaran la pista d’skate. Els usuaris d’aquest tipus d’instal·lacions havien demanat en reiterades ocasions una ubicació a l’Ajuntament, que finalment s’ha decidit construir als terrenys situats vora les instal·lacions esportives des Puig.


En aquesta redistribució d’espais esportius municipals, es dotarà també de material esportiu a l’aire lliure al camp d’esports del Port, on s’instal·laran màquines de cal·listènia i per fer exercici físic al llarg del parc. Aquesta maquinària complementarà l’espai destinat a salt de longitud amb la resta de zones habilitades per fer esport que ja hi ha a l’Infante Lois.


En canvi, a una zona exterior del poliesportiu de Son Angelats s’hi construeix una pista de futbet i una «pista de bàsquet», segons explicà el regidor d’esports, Miquel Nadal.


La reforma d’aquestes estructures s’ha realitzat mitjançat una ajuda concedida pel Consell que consta d’un pressupost de 39.000 euros, mentre que l’Ajuntament ha aportat les tasques de la brigada municipal i la inversió de preparar els espais on s’han d’instal·lar els aparells esportius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.