Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberts tots els camins de la Ruta de Pedra en Sec

Molts senders havien quedat intransitables d'ençà de la borrasca Juliette

MALLORCA - RUTA DE LA PEDRA EN SEC. | ARCHIVO

Avui han quedat oberts tots els camins que formen part de la Ruta de Pedra en sec i que s'havien declarat intransitables d'ençà de la borrasca Juliette. El temporal de neu i vent que afectà la Serra de Tramuntana i altres indrets de Mallorca a finals del mes de febrer, causà caigudes d'arbres, marges i altres estructures que obligà el Consell a tancar els senders als visitants.

Tot i l'obertura dels camins que formen part de la GR221, "les brigades de forestals continuen netejant i adequant els camins, ja que encara queden branques i restes de les destrosses del temporal", han informat des del departament de Medi Ambient del Consell.

La borrasca Juliette afectà sobretot els trams compresos entre Sóller i Pollença i que corresponen a les etapes 5, 6 i 7 de la Ruta de Pedra en Sec. Per tal d'obrir al més aviat possible els senders, el Consell treballa conjuntament amb la Federació Balear de Muntanya qui han coordinat les brigades de voluntaris per restablir la normalitat a les rutes senderistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.