Setmanari d'informació local - 138 anys

L’àrea de càrrega i descàrrega de Jeroni Estades serà només per a furgonetes

En canvi, els camions i vehicles que tenen més tonatge podran continuar utilitzant el càrrega i descàrrega ubicats al Mercat Municipal i a la plaça d’Espanya

49233
Jeroni Estades habilitat per càrrega i descàrrega.

La zona habilitada per descarregar mercaderies al carrer de Jeroni Estades serà només per a les furgonetes. En canvi, els camions i vehicles que tenen més tonatge podran continuar utilitzant el càrrega i descàrrega ubicats al Mercat Municipal i a la plaça d’Espanya. Aquesta decisió s’ha pres després que veïnats, vianants i conductors s’hagin queixat a l’Ajuntament perquè amb els camions no es pot circular pels dos carrils que té aquesta via. Un altre problema derivat d’això, és que «els repartidors i transportistes deixen les caixes damunt la voravia i això impedeix el pas també dels vianants», comentà el regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit reservar aquest estacionament només als repartidors que vagin amb furgonetes o vehicles petits.


Per tal de fer complir amb aquesta decisió, el departament de Governació han encomanat uns senyals indicatius que se situaran a Jeroni estades per indicar que l’espai queda reservat només a aquests vehicles i queda prohibit als camions i altres de més gran tonatge.


Cal recordar que a finals de la temporada passada els transportistes iniciaren una vaga perquè l’ajuntament prohibí aparcar davant l’empedrat de la Parròquia de sant Bartomeu. Tot i l’intent de vaga i la poca repercussió que va tenir, els repartidors s’han adaptat i utilitzen els càrrega i descàrrega habilitats als carrers dels voltants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.