Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ocupació als hotels durant el mes de març se situà al 67%

És una xifra superior a la del 2022 en què es registrà un 51,34%

La platja d’en Repic reuní molts turistes i visitants que aprofitaren la jornada estiuenca per fer un bany.

L’ocupació als establiments de Sóller continua a l’alça. Durant el mes de març, els hotels de Sóller registraren una ocupació del 67%, una xifra superior respecte del mateix període que l’any passat, en què es registrà un 51,34% de places ocupades. Es tracta de 16 punts més respecte del 2022 i d’unes dades que s’acosten a les de 2016, quan al mes de març, els hotels de Sóller arribaren al 67,61% d’ocupació. Respecte del mes de febrer de 2023, la xifra gairebé es manté, ja que se situà al 65,5%.


«S’ha de tenir en compte que per als establiments hotelers, el darrer any normal per un mes de març va ser el 2019», indicà el president de l’Associació Hotelera, Lluís Rullan on es registrà una ocupació del 62,69%. Així i tot, Rullan en fa un balanç positiu «perquè ens situam als valors d’anys anteriors a la pandèmia», digué.

Platges
D’altra banda, tot i que el sector encara no té dades definitives de l’ocupació durant la Setmana Santa, les previsions apunten que es compliran els pronòstics i s’arribarà al 90% d’ocupació. De fet, durant la darrera setmana s’ha vist incrementat el nombre de turistes i visitants pel centre de Sóller i pel passeig del Port. En concret dimecres i a causa de les altes temperatures enregistrades que enfilaren els termòmetres fins a gairebé els 26 graus, provocaren imatges més pròpies dels mesos d’estiu que no pas d’un mes d’abril.


La platja d’en Repic reuní un grapat de turistes i visitants que gaudiren de l’arena, el sol i la platja en una jornada del tot estiuenca. Val a dir que les platges del Port compten ja amb la instal·lació d’hamaques i para-sols a les zones habilitades enguany i que a mesura que avanci la temporada s’aniran afegint la resta de serveis obligatoris per mantenir la seguretat a les platges.


Cal recordar que enguany la temporada s’ha refet del tot i ha començat fins i tot un poc abans. Després dels anys de pandèmia i d’una temporada en què l’any passat es començà a recuperar, les dades apunten a un repunt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.