Setmanari d'informació local - 138 anys

El centre de Sóller quedarà tancat al trànsit per la celebració de les diades de la Infància

Diumenge només es podrà circular amb bicicleta o a peu

L'educació viària serà una de les activitats.

El centre de Sóller quedarà tancat al trànsit durant aquest cap de setmana. El motiu és donar prioritat a les famílies i infants durant la celebració de les diades de la Infància que tendran lloc dissabte al Port i diumenge a Sóller. Mentre dia 22 d'abril les activitats es concentren al camp de futbol del Port de les 10 del matí i fins passades les 14 hores, a Sóller, només es permetrà l'accés al centre si es circula amb bicicleta o es passeja a peu. Fins i tot el tramvia s'aturarà a partir de les 12 del migdia al Mercat.



En concret, els carrers tallats a la circulació seran la plaça Constitució i els seus voltants; Isabel II; Santa Bàrbara i plaça d'Espanya; del carrer de sa Lluna al carrer Victòria; Cristòfol Colom; Romaguera i Bauzá.


Aquestes jornades compten amb un grapat d'activitats orientades per als infants com són circuits d'educació viària, demostracions de les activitats que fan els bombers, protecció civil o la Policia Local; però també hi ha un espai de Ludoteca, tallers i música.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.