Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranquen les Jornades de la Taronja de la Vall de Sóller

Des d’avui i fins al 7 de maig, els restaurants oferiran diversos menús

SOLLER - CELEBRACION DE LAS JORNADES DE LA TARONJA DE SOLLER. | ULTIMA HORA

La 17a edició de la Fira de la Taronja arranca avui mateix, i amb ella, també comencen les Jornades de la Taronja de la Vall de Sóller. Diversos restaurants de Sóller, Port de Sóller i Fornalutx, oferiran des d’avui i fins al pròxim diumenge 7 de maig menús i altres especialitats preparats tots ells amb taronges o amb productes cítrics de la Vall.


Un total de 14 restaurants del municipi han decidit enguany participar en les jornades gastronòmiques. Aquests són: Bar Molino; Ca’n Blau; Ca’n Boqueta; Ca’n Nadal; El Guia; La Vila; Reorganic; La Romaguera; La cuina d’en Marc; Airecel; Hotel Espléndido; Hotel Marina; Sa Figuera; i La Confianza. Els diferents establiments han preparat exquisits menús per a l’ocasió, amb el qual es podrà degustar una àmplia varietat de menjars, tots ells caracteritzats per estar compaginats amb el gust de la taronja del municipi solleric.


Per altra banda, alguns actes de la Fira de la Taronja també comencen avui, tot i que la Fira se celebra el pròxim cap de setmana. Avui, des de l’atri de l’Ajuntament, es retransmetrà el programa «Más de Uno» d’Onda Cero Radio, on aniran passant diverses persones solleriques relacionades amb el món de la taronja. Demà a les 10 hores es durà a terme una visita guiada, anomenada «L’empremta de la taronja a Sóller», a càrrec de Més Cultura. I a les 13 hores se celebrarà l’acte inaugural i el pregó, que recordem anirà a càrrec del jove pagès Joan Det. Des d’aquesta hora, s’obrirà també el concurs «Quantes taronges tenc?» i s’inaugurarà l’exposició a l’atri de l’Ajuntament de diferents productes locals fets amb taronja i altres cítrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.