Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller es prepara per a un intens cap de setmana de Sant Jordi

Demà es lliuraran a la Sala Magna de la Vila els premis del Concurs literari

Imatge del Sant Jordi celebrat el passat any 2022 a la Plaça Constitució. | I.C.

El municipi solleric es prepara per a viure un intens cap de setmana amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. Diversos actes i activitats han estat organitzats a la Vall per acollir la celebració literària.
En primer lloc, demà es lliuraran els premis del Concurs literari per a joves de Sant Jordi 2023. La Sala Magna de l’Ajuntament de Sóller serà l’escenari encarregat d’acollir l’acte.
S’entregaran tres premis per a cada categoria. A la categoria de Poesia, el premi de Primer Cicle (1r i 2n d’ESO) el rebrà Samuel Collazos Sarrià, per la seva obra Ets tu la que em sosté. Alejo Koufakis Centeno, de Segon Cicle (3r i 4t d’ESO), serà premiat per l’obra Una tarda tranquil·la. Finalment, Lluc Bauzà Medina, de Batxillerat, rebrà el premi per Cant a la misèria.


A la categoria de Relat, els premis seran entregats a Mar Bosch Rubio, per la seva obra Aquelles portes; Adeeze Christina Ezugworie, per Fores efímera; mentre que Aina Estarellas, rebrà el premi per Dues flors.
En darrer lloc, a la categoria de Glosa, els premiats seran Cíntia Casajuana Terrasa, per l’obra El Gosset; Lluís Crespí Valcaneras, per Festes per gener; i Rosalia Lamara Suau, per la seva obra Tramuntana.


Per altra banda, el Jardí Botànic ha programat diverses activitats per al cap de setmana. Demà celebraran la diada de Sant Jordi, entre les 10 i les 18 hores, oferint tallers per a tots els públics; contacontes; un mercat d’artesania; un col·loqui; i un concert. I diumenge, l’agrupació Aires Sollerics oferirà al jardí de la Vall dues sessions del seu espectacle anomenat «Els secrets d’en Jordi». La primera sessió serà a les 10 hores, i la segona, a les 12 hores.
A part, avui a les 20 hores es presenta a la Biblioteca Municipal el llibre «La cuina de les rondaies mallorquines d’en Jordi des racó». Finalment, Sóller Solidari instal·larà demà una parada a la Plaça per vendre llibres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mayol antonio, fa dervers d'un any
bjr , heureuX D4AVOIR ES INF.DE SOLLER.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente